Apró matt virágbibe 1-2 mm

0 out of 5

130 Ft

Cikkszám: N/A
Törlés

Keress most 3 hűségpontot!

Kosár

Leírás

Apró virágbibe 1-2 mm, kis méretének köszönhetően a kisebb kanzashi virágokhoz vagy orchideákhoz alkalmas. A bibét alkotó fonal mindkét végén található egy-egy bibe. Alkosd meg a kanzashi virágok széles skáláját, hogy azt követően össze állíthasd dekorációidat örök csokrodat.

Apró virágbibe 1-2 mm bibe átmérővel. Matt felületű bibék cérna szálon a szál mindkét végén található bibe, így egy darabból két bibe készíthető. A virágbibék vagy porzók a legtöbb virághoz szükséges kiegészítő. Használd a kanzashi virágok készítéséhez A kanzashi virágok készítéséhez példákat itt is találsz.  A virág bibék széles szín és méret választékkal található meg webáruházunkba. Így könnyedén ki tudod választani a számodra megfelelőt.

Az apró szemű bibék közé tartozik, így a nagyobb virágokhoz is megfelelő.
Két végű virágbibe, sokféle színben kapható, a bibe mérete 1-2 mm. A virág bibék a szatén (kanzashi) virágok, csokrok és díszek fontos részét képezik.

A  bibeéből a szál mindkét végén található. így két bibe elkészíthető egy darabból. A virágbibe vagy porzó nélkülözhetetlen tartozék a legtöbb virághoz. Használd kanzashi virágok készítéséhez.
A kanzashi virágok készítésére példákat az interneten sokat találhatsz. A porzó megtalálható online áruházunkban, sokféle szín és méret közül lehet választani. Így könnyen kiválaszthatod a neked megfelelő színt és méretet.  A 1-2 mm-es apró méretű bibék, alkalmasak kicsi virágok készítéséhez.

Válogass  virágbibéink közül és vásárold meg még ma a szükséges virágbibéket.

Webáruházunkban több féle bibe is megtalálható.

További információk

Tömeg N/A