Gipszó rezgő

0 out of 5

125 Ft

Anyaga: textil, műanyag
Kiszerelés: szálban
Származási hely: Kína

Cikkszám: N/A
Törlés

Keress most 3 hűségpontot!

Kosár

Leírás

Gipszó rezgő , apró virág imitáció, mely a különböző csokrok könnyedségét teszi lehetővé. Használd, hogy lágyítsd a színeket.
A rezgő apró porzókra emlékeztető virágocskákból áll, mely a virágok és a zöld közé helyezve könnyedebbé teszi a csokrokat, dekorációkat. Igazán jól mutat a vörös virágok között, de dekorációkhoz is ideális. Itt találhatsz a csokrokhoz pár ötletet.

A különböző virágokat a csokrok bővítésére szokták használni. A műanyagból készült rezgő igazán tartós és mutatós a különböző csokrokhoz használva.  A csokrokhoz használt zöldhöz rakva azt fellazítja, könnyeddé teszi.

A nyári csokrok leheletfinom ékessége a csokrokba kötve apró fodros felhőként viselkednek az aprócska fehér fátyolszerű virágok. Nélküle elképzelni sem lehet a csokrokat, száraz virág kötészeti alkotásokat.

Gipszó rezgő, apró virágutánzatok sokasága, melyek képesek különböző csokrokat könnyeddé tenni. Használható a virágok színének lágyítására is. A rezgő apró porzóra emlékeztető virágocskákból áll, amelyeket  zöldek közé helyezve a csokrok és a díszek kitöltésére szolgál.

Piros virágban nagyon jól mutat, de díszítésre is nagyon alkalmas. A csokrok rezgővel való díszítésére sok példát találsz az interneten. Rezgő virágokat használnak a csokor kitöltésére is.
Különböző csokrokban használva a műanyag rezgő nagyon tartós és gyönyörű. A csokorhoz használt zöldet könnyen  fellazíthatod, így még mutatósabbá teheted.  A nyári csokrok lélegzetelállítóak lesznek az apró fehér fátyolszerű virágoktól, melyek fodros felhőre emlékeztetnek. Enélkül el sem képzelhető a  csokrok és a szárított virágkötészeti dekorációk.

Még több művirág itt található.

 

 

További információk

Válaszd ki a színt

Bordó, Fehér, Krém, Rózsaszín