Gyöngyös damilszál 7 mm

0 out of 5

150 Ft322 Ft

Gyöngyös damilszál 7 mm

Anyaga: plasztik, szilikon
Átmérő: nagyobb gyöngy 7 mm
Kiszerelés: 130 cm, méterben, 3 méter
A feltüntetett árak: 100, 130, 300 cm hosszú szálra vonatkoznak.

Származási hely: Kína.

Cikkszám: N/A
Törlés

Keress most 6 hűségpontot!

Kosár

Leírás

Gyöngyös damilszál 7 mm, dekorációs gyöngyös füzér a különböző csokrok vagy asztaldíszek dekorálásához.
A damilszálon műanyag gyöngyök sorakoznak nagyobb és kisebb méretben. Könnyű dekorációs füzér, mely alkalmas örök csokrok vagy asztali, ajtó dekorációk ékesítésére. A damilszál több színben és több kiszerelésben kapható, így a szükséges mennyiséget tudod megvenni.

Örök csokrokat lehet száraz virágokból, művirágokból vagy kanzashi virágokból készíteni, bármelyiket is választod a gyöngyös damillal feldobhatod a megjelenését. A csokrok készítéséhez számtalan videó itt található. Ki ne szeretne egy ragyogó és egyedi csokrot az esküvőjére, főleg ha olyan

A kanzasi örök csokrok és dekorációk készítéséhez számtalan alapanyagot megtalálsz webáruházunkba. Válogass kedvedre és rendeld meg még ma, hogy elkezdhesd az alkotást.
A gyöngyös damilszál 7 mm, díszítésre szolgál, amelyet különféle csokrok vagy asztaldíszek díszítésére használhatsz.

A gyöngysor nagyobb és kisebb méretű műanyag gyöngyökkel van díszítve. Vidám színű dekoratív koszorúk vagy örök csokrok, jó választás asztali és ajtódíszek díszítésére. A termék többféle színben és kiszerelésben kapható, így könnyen megvásárolhatod a szükséges mennyiséget.

Örök csokrok készülhetnek szárított virágokból, művirágokból vagy kanzashi virágokból, függetlenül attól, hogy melyiket választod, gyöngyös damillal javíthatod a megjelenését. A csokrok készítéséről számtalan videót találsz az interneten.

Ki ne szeretne pompás és egyedi csokrot készíteni az esküvőjére, különösen, ha áruházunkban számtalan összetevőt találsz az örök csokrok és díszek készítéséhez.

További információk

Válaszd ki a kiszerelést

130 cm, 3 méter, Méterben