Habrózsa fej 3 cm

0 out of 5

39 Ft

Anyaga: polyfom
Mérete: 3 cm
Kiszerelés: Darab
A feltüntetett ár egy darab rózsa fejre vonatkozik.

Származási hely: Kína

 

Cikkszám: N/A
Törlés

Keress most 1 hűségpontot!

Kosár

Leírás

Habrózsa fej 3 cm, mely a kedvenc hungarocell alapok öltöztetője. Használd rózsamacihoz vagy apró rózsás virágbokszhoz.
A rózsák átmérője kb. 3 cm, mely alkalmas a különböző formájú hungarocell alapok beborítására. Készítsd el kedvenc pandamacid vagy rózsamacid. Használhatod rózsa dobozok készítéséhez is.
Rózsamaci készítéséhez példát találhatsz itt.

Habrózsa fej 3 cm, polyfoamból készült dekorációs rózsa, mely könnyű és ezáltal alkalmas dekorációs célokra. A kis méretű rózsák nagyon sok színben kapható, így könnyen megtalálhatod a neked tetsző színt. A rózsák kiegészíthetőek feliratos szalagokkal, így akár személyes ajándékot is készíthetsz.

Alkotásaidhoz webáruházunkban hungarocell alapokat is találsz.

A Habrózsa feje 3 cm, ez a kedvenc habrózsa a hungarocell alapra. Használd rózsamacskákhoz vagy apró rózsa virágládákhoz. A rózsa átmérője kb. 3 cm, alkalmas különböző formájú hungarocell alap fedésére. Készítsd el kedvenc pandamacid vagy rózsa macid.

Rózsa dobozok készítésére is felhasználhatod. A rózsa maci készítésére számos példát találsz az interneten. A Habrózsa 3 cm-es fejjel rendelkezik ezért dekorációs célokra alkalmas. A kicsi rózsák  sokféle színben megtalálható, így könnyű választani, könnyen megtalálhatod a neked tetsző színt.

A rózsák párosíthatók felirattal ellátott szalagokkal, így akár személyes ajándékokat is készíthetsz. Webáruházunkban megtalálod az elkészítéséhez megfelelő habosított polisztirol alapokat is.

Még több polyfoam virág.