Matt üveggyöngy-6 mm

0 out of 5

Ft

Átlátszó fagyott hatást keltő üveggyöngyök.
Kiszerelés: Darab
A feltüntetett ár egy darab gyöngyre vonatkozik
Átmérő: kb. 6 mm
Lyukméret: kb. 1 mm.

Származási hely: Kína.

Cikkszám: N/A
Törlés
Kosár

Leírás

Matt üveggyöngy-6 mm, mely gyöngyök érdekessége, hogy olyan a megjelenésük, mintha megfagytak volna.

Használd kedvenc ékszered elkészítéséhez.

Matt üveggyöngy-6 mm üveggyöngyök megfelelő kiegészítőkkel pl. köztesekkel, gyöngykupakokkal igazán egyedivé tehetőek az ékszerek.
A gyöngy ékszerek egyszerűsége mellett a fagyott üveggyöngy mutatóssá és dekoratívvá teszi az alkotásaidat. Alkosd meg egyedi gyöngy ékszereidet ebből a nem mindennapi gyöngyökből.

Az egyszerű gyöngy fűzésekből és a komplikált gyöngy alkotásokig, mindhez jól mutat a fagyott üveggyöngy.

Az üveg gyöngyök ugyan nehezebbek az akril gyöngyöknél, azonban használatukkal az ékszerek gyönyörű remekművekké varázsolhatóak.  A matt üveggyöngyök sejtelmes megjelenésű és vidám színekben pompázó gyöngy fajta. Vidám gyöngy alkotások, ékszerek készítéséhez kiváló választás.

Az üveg gyöngy kiegészítve köztesekkel, gyöngykupakokkal még mutatósabb ékszereket eredményezhet. Válogass kiegészítőink közül. Gyöngykupakokat és közteseket ide kattintva találsz. A kiegészítőknek köszönhetően még több féle ékszert tudsz készíteni, így téve azokat egyedibbé.

A Matt üveggyöngy – 6 mm az üveggyöngyökhöz damilok és sodronyok ajánlottak, mely gyöngyfűző anyagokat webáruházunkban is találsz. Más fajta üveggyöngyökkel vegyítve még érdekesebb kreációkat készíthetsz.

Keresd a roppantott vagy drawbench üveggyöngyöket és alkosd meg egyedi kreációdat, mellyel megjelenésed még érdekesebb lehet.
Készíts szetteket, hogy minden téren egyezzen a ruháddal.

A gyöngyfűzéshez számtalan mintákat lehet találni az interneten, melynek köszönhetően könnyedén megtanulhatod a gyöngyfűzés rejtelmeit.

Válogass további gyöngytípusaink közül is.

További információk

Tömeg N/A