Orchidea gömb

865 Ft

Alap 8 cm átmérőjű gömb
A feltüntetett ár egy darab gömbre vonatkozik.
Származási hely: Magyarország
Saját készítésű, kézműves termék.

Készlet: 1 készleten Cikkszám: 41-1-0004
Vásárold meg ezt a terméket és gyűjthetsz 17 hűségpontot!
Kosár

Leírás

Orchidea gömb, a gömb felülete 10 mm széles szalaggal van bevonva, melynek kéksége elegáns megjelenésű alapot ad a gömbnek. Díszítése egyetlen nagy orchidea, mely szatén szalagból készült.
Az orchidea elegáns megjelenése biztosít egyediséget ennek a karácsonyfa dísznek.

A gömb felületére strasszok kerültek, melyek ragyogó megjelenést kölcsönöznek a dísznek és kiemeli az orchidea szépségét.
Ha szereted a kreatív és nem tömeg gyártott termékeket és a Karácsonyt is szeretnéd kreatívan díszíteni, akkor az egyedi tervezésű díszeink jó választás.  Minden dekorációnk egyedi tervek alapján készülnek, így biztos lehetsz a nem mindennapi megjelenésben.

A gömb a hungarocell használata miatt nagyon könnyű, így nem fogja letörni a fenyőágakat, és könnyen díszíthetsz vele. Te is készíthetsz dekoratív gömböket, online boltunkban vásárolhatsz hozzávalókat.

Egy visszafogott, de mégis egyedi karácsonyi gömböt sikerült alkotnom, mely az orchidea szépségével és eleganciájával nyújt ünnepi hangulatot otthonodban. Nem mindennapi karácsonyfadísz a nem mindennapi ünnepekre.

Vásárold meg Orchidea karácsonyi gömbünket, hogy a Karácsony érdekesebb lehessen. Díszeinkkel nem minden napi ünnepi hangulatot varázsolhatsz otthonodba.

Karácsonyfa díszeket könnyedén készíthetsz az interneten található számtalan minta alapján.
Kreativitásodnak csak a képzeleted szabhat határt. Számtalan ötlet található az interneten, mely jó alap az egyedi dekorációk, díszek készítéséhez.

Sikerült visszafogott és egyedi karácsonyi díszt létrehoznom, hogy ünnepi hangulatot teremtsek otthonodban az orchidea szépségével és eleganciájával. Nem mindennapi karácsonyfa-díszítés egy szokatlan ünnep számára.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Orchidea gömb” értékelése elsőként