Szatén szalag-10 mm-méterben

0 out of 5

18 Ft

Egy oldalú szatén szalag
Szélessége: 10 mm
Kiszerelés: méterben
A feltüntetett ár 1 méter szalagra vonatkozik.
Származási hely: Kína

Cikkszám: N/A
Törlés
Kosár

Leírás

Szatén szalag-10 mm-méterben a keskeny szalagok közé tartozik.

A keskeny szalagok spirálszalagok készítésére is alkalmasak, és időtálló csokrok vagy díszek gazdagítására is használhatjuk.

A Karácsonyi díszekhez is ideális az akasztók készítéséhez vagy az articsóka gömbök összeillesztésének eltakarásához.

Szatén szalag-10 mm-méterben a maga keskeny szélességével a különböző dekorációkhoz is könnyedén használható. Masnik, szalag spirálok és egyéb alkotások alapanyaga.
Készítsd el a Karácsonyi articsóka gömböket és használd takarásra és akasztónak a 10 mm széles szatén  szalagot. Articsóka gömbök készítésére több példát is találhatsz.

Az örök csokrok készítéséhez is elengedhetetlen alapanyag, mellyel a virágok közötti részeket vagy a csokor szegélyét díszítheted.

Ideális dekorációk vagy karácsonyi díszek készítéséhez is, amellyel articsóka gömböket tudod teljessé tenni. Készíts karácsonyi articsóka golyókat, és 10 mm széles szalagokkal takard le a felek összeillesztését és az akasztó kialakítása után könnyedén felakaszthatod őket. Számos példát találhatsz articsóka golyók készítésére az interneten. A örök csokrok készítéséhez elengedhetetlen alapanyag is, amely felhasználható a virágok között vagy a csokor szélének díszítésére.

Szatén szalag kínálatunk.

További információk

Tömeg N/A