Szatén szalag 12 mm (5 méter)

0 out of 5

115 Ft

Egy oldalú szatén szalag
Szélessége: 12 mm
Kiszerelés: 5 méter
A feltüntetett ár 5 méter szalagra vonatkozik.
Származási hely: Kína

Cikkszám: N/A
Törlés

Keress most 2 hűségpontot!

Kosár

Leírás

Szatén szalag – 12 mm széles (5 méter) a keskeny szalagok közé tartozik a 12 mm szélességével. A keskeny szalagok spirálszalagok készítésére is alkalmasak, és időtálló csokrok vagy díszek gazdagítására is használhatjuk.

Egy csomagban 5 méter szalag található, ami kis felhasználóbarát kiszerelés, így könnyedén tudod a költség kímélő kiszerelést használni.  A Karácsonyi díszekhez is ideális az akasztók készítéséhez vagy az articsóka gömbök összeillesztésének eltakarásához.

Szatén szalag – 12 mm széles (5 méter), a maga keskeny szélességével a különböző dekorációkhoz is könnyedén használható. Masnik, szalag spirálok és egyéb alkotások alapanyaga.
Készítsd el a Karácsonyi articsóka gömböket és használd takarásra és akasztónak a 10 mm széles szatén  szalagot. Articsóka gömbök készítésére több példát is találhatsz.

Az örök csokrok készítéséhez is elengedhetetlen alapanyag, mellyel a virágok közötti részeket vagy a csokor szegélyét díszítheted.

A keskeny szalagok spirálszalagok készítésére is alkalmasak, és örök csokrok vagy díszek gazdagítására is használhatók. A csomag 5 méter szalagot tartalmaz, amely egy kicsi és felhasználóbarát csomagolás, amely lehetővé teszi a költséghatékony dekorációk készítését.

Ideális dekorációk vagy karácsonyi díszek készítéséhez is, amellyel articsóka gömböket tudod teljessé tenni. Készíts karácsonyi articsóka golyókat, és 10 mm széles szalagokkal takard le a felek összeillesztését és az akasztó kialakítása után könnyedén felakaszthatod őket. Számos példát találhatsz articsóka golyók készítésére az interneten. A örök csokrok készítéséhez elengedhetetlen alapanyag is, amely felhasználható a virágok között vagy a csokor szélének díszítésére.

Szatén szalag kínálatunk.

További információk

Válaszd ki a színt

Barack, Bordó, Bronz Rózsa, Fehér, Királykék, Krém, Levendula, Mályva, Narancssárga, Piros, Sötét sárga, Világoskék