Szatén szalag 12 mm – méterben

0 out of 5

21 Ft

Egy oldalú szatén szalag
Szélesség: 12 mm
Kiszerelés: méter
A megadott ár 1 méter szalagra vonatkozik.
Származási hely: Kína

Cikkszám: N/A
Törlés
Kosár

Leírás

Szatén szalag – 12 mm széles a keskeny szalagok közé tartozik. A keskeny szalagok spirálszalagok készítésére is alkalmasak, és időtálló csokrok vagy díszek gazdagítására is használhatjuk.

A Karácsonyi díszekhez is ideális az akasztók készítéséhez vagy az articsóka gömbök összeillesztésének eltakarásához.

Szatén szalag – 12 mm széles a maga keskeny szélességével a különböző dekorációkhoz is könnyedén használható. Masnik, szalag spirálok és egyéb alkotások alapanyaga.
Készítsd el a Karácsonyi articsóka gömböket és használd takarásra és akasztónak a 12 mm széles szatén  szalagot. Articsóka gömbök készítésére több példát is találhatsz.

Az örök csokrok készítéséhez is elengedhetetlen alapanyag, mellyel a virágok közötti részeket vagy a csokor szegélyét díszítheted.

A keskeny szalagok spirálszalagok készítésére is alkalmasak, és örök csokrok vagy díszek gazdagítására is használhatók.

Ideális dekorációk vagy karácsonyi díszek készítéséhez is, amellyel articsóka gömböket tudod teljessé tenni. Készíts karácsonyi articsóka golyókat, és 12 mm széles szalagokkal takard le a felek összeillesztését és az akasztó kialakítása után könnyedén felakaszthatod őket. Számos példát találhatsz articsóka golyók készítésére az interneten. Az örök csokrok készítéséhez elengedhetetlen alapanyag is, amely felhasználható a virágok között vagy a csokor szélének díszítésére.

Szatén szalag kínálatunk.

További információk

Tömeg N/A