Szatén szalag 20 mm – 5 méter

0 out of 5

185 Ft

Szélesség: 20 mm
Kiszerelés: 5 méter
A feltüntetett ár egy csomag (5 méter) szalagra vonatkozik.
Származási hely: Kína

 

Cikkszám: N/A
Törlés

Keress most 4 hűségpontot!

Kosár

Leírás

Szatén szalag 20 mm – 5 méteres kiszerelésben a kis kiszerelésű termékek közé tartozik. A kis kiszerelésnek köszönhetően nem kell nagy összegeket költened az alapanyagra.
A 20 mm-es szalag a legmegfelelőbb az ajándékok átkötésére vagy masnik készítésére.

Szatén szalag 20 mm – 5 méteres, szalag mely a kisebb kanzashi virágok alapanyaga. Készítsd el a kedvenc virágaidat és alkosd meg az egyedi ajtódíszeid, asztaldíszeid. Kanzashi virágokat szatén szalagokból könnyedén elkészítheted az itt található virágokat.

A 20 mm-es szatén szalagok számos dekorációkhoz használhatóak, masnik vagy virágok készítéséhez, de önállóan ajándékok átkötésére is alkalmas. A szalag masni készítése leírások, videók alapján roppant egyszerű. Készítsd el saját szalag masnidat.

A 20 mm-5 m-es szatén szalag az egy kis csomagolású termék. A kis csomagolás miatt nem kell sok pénzt költened az alapanyagokra. A 20 mm-es szalag a legjobb ajándékok kötésére vagy masnik készítésére. A 20 mm-es szalag a kisebb kanzashi virágok alapanyaga is. Készítsd el kedvenc virágaid, és állítsd össze saját egyedi ajtó- és asztaldíszeidet.

Az interneten található számos videó vagy minta alapján egyszerűen elkészítheted a kedvenc szatén virágokat.  A 20 mm-es szalag sok dekorációhoz, masnihoz vagy virághoz használható, de önmagában is felhasználható ajándékok megkötésére. Nagyon egyszerű masnikat készíteni a számos leírások, videók alapján is tudsz, amiket az interneten megtalálsz.

Szatén szalag kínálatunkat tekintsd meg most!

További információk

Tömeg N/A
Válaszd ki a színt

Almazöld, Barack, Bordó, Ciklámen, Eper piros, Ezüst, Fehér, Fekete, Fáradt rózsaszín, Fűzöld, Mályva, Narancssárga, Orgonalila, Piros, Sárga, Sötét narancs, Törtfehér, Türkiz, Világoslila