Szatén szalag 20 mm-méterben

0 out of 5

32 Ft

Szélessége: 20 mm
Kiszerelés: Méter
A feltüntetett ár egy 1 méter szalagra vonatkozik.

Származási hely: Kína.

Cikkszám: N/A
Törlés

Keress most 1 hűségpontot!

Kosár

Leírás

Szatén szalag 20 mm-méterben, kis kiszerelésű termékek közé tartozik.

A kis kiszerelésnek köszönhetően nem kell nagy összegeket költened az alapanyagra.
A 20 mm-es szalag a legmegfelelőbb az ajándékok átkötésére vagy masnik készítésére.

Szatén szalag 20 mm-méterben mely a kisebb kanzashi virágok alapanyaga. Készítsd el a kedvenc virágaidat és alkosd meg az egyedi ajtódíszeid, asztaldíszeid. Kanzashi virágokat szatén szalagokból könnyedén elkészítheted az itt található virágokat.

A 20 mm-es szatén szalagok számos dekorációkhoz használhatóak, masnik vagy virágok készítéséhez, de önállóan ajándékok átkötésére is alkalmas. A szalag masni készítése leírások, videók alapján roppant egyszerű. Készítsd el saját szalag masnidat.

Szatén szalag 20 mm-méterben megvásárolható termék. A kis csomagolás miatt nem kell sok pénzt költened az alapanyagokra. A 20 mm-es szalag a legjobb ajándékok kötésére vagy masnik készítésére. A 20 mm-es szalag a kisebb kanzashi virágok alapanyaga is. Készítsd el kedvenc virágaid, és állítsd össze saját egyedi ajtó- és asztaldíszeidet.

Az interneten található számos videó vagy minta alapján egyszerűen elkészítheted a kedvenc szatén virágokat.

A 20 mm-es szalag sok dekorációhoz, masnihoz vagy virághoz használható, de önmagában is felhasználható ajándékok megkötésére. Nagyon egyszerű masnikat készíteni a számos leírások, videók alapján is tudsz, amiket az interneten megtalálsz.

Szatén szalag kínálatunkat tekintsd meg most!

További információk

Válaszd ki a színt

Almazöld, Arany, Barack, Bordó, Ciklámen, Eper piros, Ezüst, Fehér, Fáradt rózsaszín, Fűzöld, Halvány barack 1, Lila, Mályva, Narancssárga, Orgonalila, Padlizsán, Piros, Szürke, Sárga, Sötét narancs, Sötétlila, Törtfehér, Türkiz, Világos szürke