Szatén szalag-25 mm-5 méter

5.00 out of 5

190 Ft

Szélessége: 25 mm
Kiszerelés: 5 méter
Származási hely: Kína
A feltüntetett ár 5 méter szalagra vonatkozik.

Cikkszám: N/A
Törlés

Keress most 4 hűségpontot!

Kosár

Leírás

Szatén szalag-25 mm-5 méter, a kis kiszerelésnek köszönhetően több szín tudsz beszerezni egy nagy kiszerelés árán.

Használd a felhasználóbarát kis kiszereléseket.
A 25 mm széles szatén szalag az ajándékok átkötésére ideális szalag, melyhez sok videót találsz az interneten.

Szatén szalag-25 mm-5 méter, alkalmas kisebb kanzashi virágok készítésére is, melyekből örök csokrot vagy különböző dekorációkat is készíthetsz. A kanzashi virágok széles skálán mozognak, számos különböző szirom technika létezik, melyekből a leg egyedibb virág kombinációkat is el tudod készíteni.
Használd bátran a bő színválasztékot alkotásaidhoz.

A kanzashi virágok gyönyörű alapjai lehetnek egyedi ékszereknek is, készíthetsz belőlük hajpántokat, fülbevalókat, nyakékeket. A karácsony is ünnepibbé tehető egy-egy egyedi szalagból készült karácsonyfadísszel.

Szalag-25 mm-5 méter, a kis csomagnak köszönhetően több színt kaphatsz egy nagy csomag árán. Ezért érdemesebb a kicsi felhasználóbarát csomagolást választani. A 25 mm szélességével ideális ajándékok átkötésére, melyhez videókat az interneten találsz.

A 25 mm-5 méteres szalag kisebb kanzashi virágok készítésére is alkalmas, amelyekből időt álló csokrokat vagy különféle díszeket készíthetsz. A Kanzashi virágkínálata széles, sokféle sziromtechnikával rendelkezik, amelyekből a legegyedibb virágkombinációkat készítheted el. Bátran használd a széles színválasztékot alkotásaidhoz.

A kanzashi virágokat egyedi ékszerek alapjaként is fel lehet használni, felhasználhatod őket hajpántok, fülbevalók és nyakláncok készítéséhez is.

Az egyedi, szalagokból készült karácsonyfadíszek is ünnepibbé tehetik a Karácsonyt.

A kanzashi virágokhoz szükséged lehet csillogó metál szalagokra is, melyeket megtalálsz webáruházunkba.

További információk

Tömeg N/A