Szatén szalag 3 mm

0 out of 5

15 Ft120 Ft

Szatén szalag 3 mm széles
Kiszerelés: Méter és 10 méter
A feltüntetett ár egy méter vagy 10 méter (1 tekercs) szalagra vonatkozik.

Származási hely: Kína

Cikkszám: N/A
Törlés

Keress most 2 hűségpontot!

Kosár

Leírás

Szatén szalag 3 mm szélességével a keskeny szatén szalagok közé tartozik. A keskeny szatén szalagok alkalmasak szalag spirálok készítéséhez, melyekkel dúsíthatod az örök csokrokat vagy dekorációkat.
Egy tekercsen 10 méter szalagot találsz, mely mennyiség felhasználóbarát kiszerelés.

Szatén szalag spirál készítéséhez a szatén szalagot tekerd fel spirálszerűen egy szívószálra, majd jól bugyoláld be műanyag zacskóba. Jól ragaszd le a műved, majd forró vízbe tedd bele a szalaggal beburkolt szívószálakat. Pár perc után a hő hatására a szívószál formáját felveszi a szalag. Miután kihűltek, bontsd ki őket és szedd le a szalagot a szívószálról. A eredmény egy szalag spirál, ami nagyon mutatós lehet az örök csokrokon.

A szatén szalag 3 mm használhatod díszek akasztására is. Készítsd el az egyedi saját kezeddel készült díszeket, Karácsonyra vagy Húsvétra és használd a 3 mm-es szatén szalagot akasztónak. Ide kattintva találsz pár kreációt.

A keskeny szalagok közé tartozik a 3 mm szélességű szalag. A keskeny szalagok spirálszalagok készítésére is alkalmasak, és örök csokrok vagy díszek gazdagítására használhatod. Egy tekercsen találsz 10 méter hosszú szalagot, amely felhasználóbarát csomagolás.
Készítse el saját, dekorációidat, díszeidet, melyhez a 3 mm-es szatén szalagot akasztóként is tudod használni.

A szatén szalag kínálatunk itt elérhető. Széles szín kínálatunk megkönnyíti a megfelelő szín kiválasztását.

További információk

Válaszd ki a kiszerelést

10 méter, Méterben