Akció

Szatén szalag 40 mm (méterben)

50 Ft67 Ft

Szélesség: 38-40 mm
Kiszerelés: méterben
A feltüntetett ár egy méter (1 méter) szalagra vonatkozik.
Származási hely: Kína

Cikkszám: N/A
Törlés

Keress most 1 hűségpontot!

Kosár

Leírás

Szatén szalag 38-40 mm széles, a kanzashi technika leggyakoribb alapanyaga. A szatén szalagok selymessége és csillogása sok dekoráció alapja, használd bátran, hogy a legszebb alkotásokat életre hívhasd.

Sok különböző szatén szalag virágot készíthetsz belőle, melyekből dekorációkat vagy csokrokat állíthatsz össze. A különös kanzashi virágok könnyedén elkészíthetőek szatén szalagból, melyek egy hungarocell gömbre rögzítve az örök csokor alapját képezi.

Szatén szalag 40 mm (1 méter), kis kiszerelésű szalag, melyből nagyobb alkotások készíthetőek. A szatén szalag rózsák könnyen elkészíthető kanzashi virág féle, ugyanakkor a leggyakoribb virág is. Kattints ide és készítsd el magad.

A szalagból készíthető különböző karácsonyfa díszek, mint például az articsóka gömbök. A kanzashi technika alkalmazására és elkészítésére további példákat itt találsz.

A 40 mm  széles szalag a kanzashi technika leggyakoribb alapanyaga. A szalag selymessége és fényessége számos dekorációt tesz gazdagabbá. Használja bátran a legszebb alkotások létrehozásához.
Sokféle szalagvirág készítésére használhatjuk, és díszek vagy csokrok készítésére is alkalmas. A különleges kanzashi virágok könnyen elkészíthetők ebből a szalagokból, amelyek hungarocell gömbökhöz ragasztva, örök csokrokká alakulhatnak.

A szalagrózsa könnyen elkészíthető kanzashi virágfajta és a leggyakoribb virág is. A szalagokból különféle karácsonyfa díszeket készíthetünk, például articsóka gömböket. További példák a kanzashi technológia alkalmazására és előkészítésére itt találhatók.

Szatén szalag kínálatunkat ide kattintva megtekintheted.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Szatén szalag 40 mm (méterben)” értékelése elsőként