Szatén szalag 50 mm – 5 méter

0 out of 5

350 Ft390 Ft

Szélesség: 50 mm
Kiszerelés: 5 méter
A feltüntetett ár 5 méter szalagra vonatkozik.
Származási hely: Kína

Cikkszám: N/A
Törlés

Keress most 8 hűségpontot!

Kosár

Leírás

Szatén szalag 50 mm – 5 méter, kis kiszerelésű egy oldalas szatén szalag. Használható dekorációk készítéséhez, de a kanzashi technikák kiváló alapja is. 5 cm szélességével a nagyobb kanzashi virágok alapja, melynek használatával gyönyörű dekorációkat vagy csokrokat készíthetsz.

A szatén virágok készítéséhez számos videót találsz az interneten vagy, ha ide kattintasz. Szatén szalag 50 mm – 5 méteres kiszerelés akkor ideális, ha csak pár dologra szeretnéd felhasználni.
A szatén szalagok szépsége és sok színűsége ideális a különböző dekorációk készítéséhez.

Széles színkínálat áll rendelkezésedre, hogy a számodra szükséges színt ki tudd választani.  A virágok készítéséről az interneten számtalan videót találsz, így könnyű lesz kiválasztani a megfelelőt.
Esküvői dekorációk, örök csokrok, ballagási emlékek alapanyag is.

Számos kapcsolódó videót is találhatsz az interneten. A szalagokat az articsóka technikában is könnyen lehet használni, amely egyben karácsonyfa-díszek készítésére is alkalmas. Nagy masnik készítéséhez is kiváló alapanyag. A masnikkal az örök csokrokat teheted szebbé, egyedibbé. Az örök csokrok készítését is könnyedén megtanulhatod az interneten fellelhető videókból. A különböző kreatív szalag virágok széles formáját, könnyedén elkészítheted a szatén szalagok széles színkínálatából.

Szaténszalag 50 mm-5 m, egyoldalas szalag kis csomagolásban kapható. Dekorációk készítésére használható, de kiváló alap a kanzashi technikához is. 5 cm széles, ez a nagyobb kanzashi virágok alapja, és remek díszek vagy csokrok készítésére is.

A szatén szalag dekorációkat feldobhatod, ha szikra (metál) szalagot is használsz.