Szatén szalag 6 mm

14 Ft70 Ft

Szélesség: 6 mm
Kiszerelés: méter vagy csomag
A feltüntetett ár egy 1 méter vagy 1 csomag (1 csomag= 5 méter) szalagra vonatkozik.
Származási hely: Kína

Cikkszám: N/A
Törlés

Keress most 1 hűségpontot!

Kosár

Leírás

Szatén szalag 6 mm szélességével a keskeny szatén szalagok közé tartozik. A keskeny szatén szalagok alkalmasak szalag spirálok készítéséhez, melyekkel dúsíthatod az örök csokrokat vagy dekorációkat.

Szatén szalag spirál készítéséhez a szatén szalagot tekerd fel spirálszerűen egy szívószálra, majd jól bugyoláld be műanyag zacskóba. Jól ragaszd le a műved, majd forró vízbe tedd bele a szalaggal beburkolt szívószálakat. Pár perc után a hő hatására a szívószál formáját felveszi a szalag. Miután kihűltek, bontsd ki őket és szedd le a szalagot a szívószálról. A eredmény egy szalag spirál, ami nagyon mutatós lehet az örök csokrokon.

A szatén szalag 6 mm használhatod díszek akasztására is. Készítsd el az egyedi saját kezeddel készült díszeket, Karácsonyra vagy Húsvétra és használd a 6 mm-es szatén szalagot akasztónak. Ide kattintva találsz pár kreációt.

A keskeny szalagok közé tartozik a 6 mm szélességű szalag. A keskeny szalagok spirálszalagok készítésére is alkalmasak, és örök csokrok vagy díszek gazdagítására használhatod.
Készítse el saját, dekorációidat, díszeidet, melyhez a 6 mm-es szatén szalagot akasztóként is tudod használni.

A szatén szalag kínálatunk itt elérhető. Széles szín kínálatunk megkönnyíti a megfelelő szín kiválasztását.

Tekintsd meg további szatén szalag kínálatunkat.

További információk

Tömeg N/A

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Szatén szalag 6 mm” értékelése elsőként