Szíves-gyöngyös damilszál

0 out of 5

205 Ft225 Ft

Anyaga: műanyag, damil
Hossza: 100-130 cm
Kiszerelés: Méterben vagy 130 cm hosszban
A feltüntetett ár egy darab (100 cm vagy 130 cm) damilszálra vonatkozik.

Cikkszám: N/A
Törlés

Keress most 5 hűségpontot!

Kosár

Leírás

Szíves-gyöngyös damilszál, elsősorban csokrok díszítésére használható damilszál. A szálon szív és gyöngyök váltakoznak. Műanyagból készült díszítő damil, amely könnyű és méretre szabható, így a csokrod igényeihez igazíthatod.

A szíves-gyöngyös damilszál a különböző dekorációk díszítésére kiváló választás. Használhatod szatén szalag virágból készült örök csokrokra vagy különböző asztaldíszekre, ajtódíszekre. Könnyen rögzíthető ragasztóval a dekorációhoz a könnyű dekorációs damilszál.  örök csokrokra példákat itt találsz.

Több színben kapható damil szálon a szíven kívül gyöngyök is találhatóak, ami miatt ez a dekorációs füzér  esküvői, Valentin napi dekorációkhoz is megfelelő. Használd bátran ezt a könnyen méretre vágható dekorációs elemet, igazán feldobja az alkotásaidat.

A gyöngyös damilszál, főleg csokrok díszítésére alkalmas. A damilon felváltva jelennek meg a szívek és a gyöngyök. A műanyagból készült dekoratív damil könnyű és méretre vágható, így a csokor igényeinek megfelelően állíthatod be.

Az igazi gyöngyös damilszál remek választás különféle dekorációk díszítésére is. Szalagokkal időtlen csokrokat vagy különféle asztaldíszeket és ajtódíszeket készíthetsz. A könnyű dekoratív damil könnyen felragasztható a dekorációra. Példák az örök csokrokra az interneten találhatók. A dekorációs damil többféle színben kapható, a szív alakon kívül vannak gyöngyök is rajta, amelyek alkalmassá teszik ezt a díszítő elemet esküvői és Valentin-napi dekorációkra. Használd nyugodtan ezt a könnyen szabható díszítő elemet, ez valóban fokozza alkotásod.

Még több dekorációs elem itt megtekinthető.

 

További információk

Válaszd ki a színt

Fehér, Halványlila, Menta, Sárga, Világoslila, Zöld

Válaszd ki a kiszerelést

130 cm, Méterben