Üveg tekla gyöngy – 8 mm

0 out of 5

50 Ft

Gyöngy átmérője 8 mm,
Lyukméret 2 mm
Kiszerelés: csomag és szál

Származási hely: Kína

 

Cikkszám: N/A
Törlés

Keress most 1 hűségpontot!

Kosár

Leírás

Üveg tekla gyöngy – 8 mm átmérővel. A közepes méretű gyöngyök közé tartozik. Érdekessége, hogy felülete csillogó, így nagyszerű választás alkalmi ékszerek készítéséhez. A drótékszerek készítéséhez is használható elegáns gyöngy fajta.
Az üveg tekla gyöngy az alkalmi ékszerek alapanyaga, mely ragyogásának és visszafogott színeinek köszönhetően szebbnél-szebb alkotások készíthetőek belőle. Ide kattintva találhatsz pár példát.

Az alkalmi ékszerek gyöngye, mely csillogó felületével elegáns megjelenést biztosít.  Itt találsz alkalmi gyöngy ékszerre egy példát.

Miért érdemes gyöngyből ékszereket készíteni? A gyöngyből készített ékszerek a legkönnyebben elkészíthető kézműves ékszer és ugyanakkor a leg elegánsabb megoldás is.  Számos leírást lehet találni a neten, de ide kattintva is találhatsz párat.

A tekla gyöngyök ugyancsak népszerűek a népviselet készítők körében. Díszítenek vele ruhákat, pártákat.

Üveg tekla gyöngyök érdekes módon fényes felülettel rendelkeznek, így kiváló választás alkalmi ékszerek készítéséhez. Az  elegáns gyöngyök a drótékszerek készítésének is kedvenc alapanyaga.

Káprázatos ragyogása és visszafogott színe miatt szép gyöngy ékszer darabok készítésére használható.  Az alkalmi ékszerek gyöngye, fényes felületével elegáns megjelenést biztosít.

Miért érdemes gyöngy ékszereket készíteni? A gyöngy ékszerek a legkönnyebben kézzel elkészíthető ékszerek, és egyben a legelegánsabb megoldások is. Számos leírás található az interneten, így könnyedén megtalálhatod a neked megfelelő leírást.  A Tekla gyöngyök a népi ruhakészítők körében is népszerű, használják párták és ruhák díszítésére.

Még több gyöngyöt ide kattintva találsz. Készítsd el, hogy az alkalomhoz illő ékszered ékesítsen.