Üveg teklagyöngy – 10 mm

150 Ft

Átmérő: 10 mm
Lyukméret: 0,7~1,1 mm
Kiszerelés: 5 db/csomag
Származási hely: Kína

Cikkszám: N/A
Törlés

Keress most 3 hűségpontot!

Kosár

Leírás

Üveg teklagyöngy – 10 mm átmérővel. A közepes méretű gyöngyök közé tartozik. Érdekessége, hogy felülete csillogó, így nagyszerű választás alkalmi ékszerek készítéséhez. A drótékszerek készítéséhez is használható elegáns gyöngy fajta.

Az alkalmi ékszerek gyöngye, mely csillogó felületével elegáns megjelenést biztosít.  Itt találsz alkalmi gyöngy ékszerre egy példát.

Miért érdemes gyöngyből ékszereket készíteni? A gyöngyből készített ékszerek a legkönnyebben elkészíthető kézműves ékszer és ugyanakkor a leg elegánsabb megoldás is.  Számos leírást lehet találni a neten, de ide kattintva is találhatsz párat.

A tekla gyöngyök ugyancsak népszerűek a népviselet készítők körében. Díszítenek vele ruhákat, pártákat.

Az üveg tekla gyöngy az ünnepi ékszerek alapanyaga. Káprázatos ragyogása és visszafogott színe miatt egyre szebb darabok készítésére használható. Kattintson ide néhány példa megtekintéséhez.. Ide kattintva találhatsz pár példát.

Üveg teklagyöngy – 10 mm fényes felülettel rendelkező gyöngyök, így kiváló választás alkalmi ékszerek készítéséhez. Az  elegáns gyöngyök a drótékszerek készítésének is kedvenc alapanyaga.

Káprázatos ragyogása és visszafogott színe miatt szép gyöngy ékszer darabok készítésére használható.  Az alkalmi ékszerek gyöngye, fényes felületével elegáns megjelenést biztosít.

Miért érdemes gyöngy ékszereket készíteni? A  gyöngy ékszerek a legkönnyebben kézzel elkészíthető ékszerek, és egyben a legelegánsabb megoldások is. Számos leírás található az interneten, így könnyedén megtalálhatod a neked megfelelő leírást.  A Tekla gyöngyök a népi ruhakészítők körében is népszerű, használják párták és ruhák díszítésére

Ide kattintva találsz még több gyöngyöt. Készítsd el, hogy az alkalomhoz illő ékszered ékesítsen.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Üveg teklagyöngy – 10 mm” értékelése elsőként