Üveg teklagyöngy 6 mm

0 out of 5

100 Ft410 Ft

Átmérő: 6 mm
Lyukméret: kb. 1 mm
Kiszerelés: csomag és szál
Egy csomag 20db gyöngyöt tartalmaz
Egy szálon kb.:140 db gyöngy található.

Származási hely: Kína

Cikkszám: N/A
Törlés

Keress most 8 hűségpontot!

Kosár

Leírás

Üveg teklagyöngy 6 mm átmérővel. A közepes méretű gyöngyök közé tartozik. Érdekessége, hogy felülete csillogó, így nagyszerű választás alkalmi ékszerek készítéséhez. A drótékszerek készítéséhez is használható elegáns gyöngy fajta.
Az üveg tekla gyöngy az alkalmi ékszerek alapanyaga, mely ragyogásának és visszafogott színeinek köszönhetően szebbnél-szebb alkotások készíthetőek belőle. Ide kattintva találhatsz pár példát.

Az alkalmi ékszerek gyöngye, mely csillogó felületével elegáns megjelenést biztosít.  Itt találsz alkalmi gyöngy ékszerre egy példát.

Miért érdemes gyöngyből ékszereket készíteni? A gyöngyből készített ékszerek a legkönnyebben elkészíthető kézműves ékszer és ugyanakkor a leg elegánsabb megoldás is.  Számos leírást lehet találni a neten, de ide kattintva is találhatsz párat.

Üveg teklagyöngy 6 mm ugyancsak népszerűek a népviselet készítők körében. Díszítenek vele ruhákat, pártákat.

Üveg teklagyöngyök érdekes módon fényes felülettel rendelkeznek, így kiváló választás alkalmi ékszerek készítéséhez. Az  elegáns gyöngyök a drótékszerek készítésének is kedvenc alapanyaga.

Gyönyörű ragyogása és visszafogott színei miatt szép gyöngy ékszer darabok készítésére használható.  Az alkalmi ékszerek gyöngye, fényes felületével elegáns megjelenést biztosít.

Miért érdemes gyöngy ékszereket készíteni? A gyöngy ékszerek a legkönnyebben kézzel elkészíthető ékszerek, és egyben a legelegánsabb megoldások is. Számos leírás található az interneten, így könnyedén megtalálhatod a neked megfelelő leírást.  A Tekla gyöngyök a népi ruhakészítők körében is népszerű, használják párták és ruhák díszítésére.

Még több gyöngyöt ide kattintva találsz. Készítsd el, hogy az alkalomhoz illő ékszered ékesítsen.

További információk

Tömeg N/A