Viaszolt pamut nyaklánc alap

150 Ft

Kapoccsal együtt kb. 52 cm
Kiszerelés: 1 darab
A feltüntetett ár egy darab nyaklánc alapra vonatkozik.
Származási hely: Kína

Cikkszám: N/A
Törlés

Keress most 3 hűségpontot!

Kosár

Leírás

Viaszolt pamut nyaklánc alap, mely egy erős nyaklánc alap. Felülete viaszos, így időt és nedvesség álló. Minden nyaklánc alapon kiegészítő lánc található, mellyel hosszabbítható a nyaklánc alap másik végén egy delfin kapocs található.

Viaszolt pamut nyaklánc alap a nehezebb medálokhoz ajánlott. Ilyen medálok például a tűzzománc vagy kerámia medálok.

A nyaklánc alap több színben kapható, így a medálhoz illőt könnyű kiválasztanod.  A medálokhoz medál akasztókat is találhatsz webáruházunkban.

Medálok készítéséhez videókat, leírásokat találhatsz az interneten.
Készítsd el saját medálodat, melyhez a viaszolt nyaklánc alapon kívül találsz alapanyagot. A medálok megalkotására képzeleted szárnyalhat. Ez a nyaklánc alap, egy erős nyaklánc alap, mely nehéz medálokhoz való. Felülete viaszos, így időtálló és nedvességállóságot biztosít.

Mindegyik nyaklánc alapnak van egy bővítő lánca, amely meghosszabbíthatja a delfin kapocshoz a nyaklánc alapot. A nehezebb medálokhoz ideális ez a nyaklánc alap. Ilyen medál például a tűzzománc vagy a kerámia medál. A nyaklánc alap többféle színben kapható, így könnyen kiválaszthatod a medálhoz illő színt.

Webáruházunkban is találhatsz medálfüggesztőt medálokhoz. Videókat és utasításokat találhatsz az interneten medál készítéséhez. Készítsd el saját medálodat, számos alapanyagot találhatsz áruházunkban. Az egyedi nyakékek készítése egy lehetőség arra, hogy a számodra megfelelő nyakéket készítsd el. Számos technika áll rendelkezésedre, hogy alkothass. Webáruházunkban drót ékszerhez vagy kanzashi (szalag) technikához és gyöngy medálokhoz találhatsz alapanyagokat.

További információk

Válaszd ki a színt

Barna, Bézs, Fekete, Krém

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Viaszolt pamut nyaklánc alap” értékelése elsőként